lørdag den 15. marts 2014

Symptom update

Jeg vågnede tre-fire gange i nat fordi lyden af pumpende blod i mit højre øre var høj. Under sådan et 'anfald' kan man med en hånd tydeligt mærke blodet pumpe bag øret, nede mod nakken, og det er ubehageligt at tænke om det belaster årerne, for det lyder/mærkes som en slags prop. Især når man prøver at sove.

Oveni købet kom en temmelig kraftig nerveforstyrrelse til, i min venstre fods tæer. Dette er specielt af tre grunde:

1) Jeg har kun haft så markant forstyrrelse i tæer et par gange siden biddet i 2012. Det plejer at være små "spændinger", men her føltes det som at få stød.

2) Jeg plejer at blive "forstyrret" i højre side af kroppen, men her var det altså venstre fod.

3) I går spiste jeg et produkt indeholdende rørsukker, der var lige lovligt sødt, og jeg forventede udfra tidligere erfaringer, at det hurtige sukker kunne give problemer.

Jeg skifter døgnrytme jævnligt for tiden, for jeg kan ikke falde i søvn pga pumpelydene, og jeg er helt smadret uden 10 timers søvn. Så døgnet bevæger sig to timer fremad på nogle dage.

Nåmen, derudover har jeg haft lidt ømhed i benene. Og en forstyrrelse der kunne bekymre mig meget (hvis ikke jeg gjorde alt for at slappe af): Uresponsive hals-muskler, der sætter sig fast i spændt tilstand i nogle sekunder, når jeg kigger skarpt ned mod højre side. Det er kun sket et par gange, men jeg betragter det som en 'fremadskriden' i forhold til fascikulationer/muskelryk. 

Det har været ubeskriveligt fedt at være uden symptomer i en periode på ca 40 dage (fra slutningen af januar til starten af marts). Jeg følte mig rask.